Frygt

Jeg vil ikke leve i frygt. Frygten må aldrig styre mit liv. Jeg vil gerne mærke frygten, den må gerne minde mig om det jeg er bange for at miste. Livet. Og mig selv.

Hvis frygten får overtaget, mister jeg mig selv og dermed livet. Jeg anerkender den når den kommer, går tur med den. Bagefter skal den pakke sammen og forsvinde. Det kan jeg heldigvis til en vis grad styre, fordi jeg går tur med den, tror jeg. Somme tider overrasker den mig, ligger på lur og springer frem og skræmmer mig. Oftest har jeg dog kontrollen. Du skal turde at leve, selvom du frygter at dø.

Du må ikke sige nej til en chance, fordi du er bange for at fejle eller for at virke dum. Du må helller ikke undgå kærligheden, fordi du er bange for at blive forladt. Fjern dig fra “om fem kilo”, “når jeg får et nyt job” og det at leve i fremtiden. Fokusér i stedet på de positive ting i dit liv, du har nu.

Du må ikke leve i frygt, for så lever du slet ikke. Bekymring og frygt fjerner dig fra nu. Hvis du kommer ud for en udfordring, sker det uanset om du har frygtet det eller ej. Så brug din tid godt, for alt er nu!

Vær ikke så hård ved dig selv. Go with The flow. Du kan alligevel ikke styre hvad du kommer ud for, men du kan styre hvordan du reagerer på det.

Alt er dine tanker. Er du ked eller trist, så har du formegentlig tænkt for mange negative tanker. Flyt dig. Flyt dit fokus. Sæt skarpt på de positive ting. Slap lidt af og sig “pyt”, det gør så godt.