Væk mig

Væk mig når det her er overstået. 

Jeg vil væk, nu.

For jeg er fanget i et spin af ventetid, usikkerhed, magtesløshed og vrede. En følelse af ikke at kunne vågne fra et mareridt. Men jeg er vågen. Vågen i et mareridt.

Et mareridt, der hærger døgnet rundt. Der sluger et grin på vej, brat stopper en leg, ødelægger en dejlig tanke og sætter stopper for enhver spontan planlægning. Stop nu!

Jeg vil ikke være slave af det. Jeg vil selv bestemme. Det er en kamp hvert minut. Somme tider glemmer jeg det et øjeblik – og så er jeg nærværende i livet. Men et jag eller et stik fra kroppen får mig fluks tilbage i mørket. Det er der stadig. Øv. Men hvor føltes det rart at være i lyset for en stund.

Op og ned. Ud og hjem. Juhu og øv. Smerter og smertefri. Liv og død. Ulykke og lykke. Skærende og opslidende kontraster. Det er til at blive sindssyg af. Jeg vil bare være mig. Lige nu har mange en andel i min krop. Jeg vil ikke være fremmed i min egen krop. Ej heller dele min krop. Jeg vil være mig. Bare mig. Uden prøver, stik, tester, scanninger og alvorlige samtaler. Så væk mig, når jeg er fri igen.


Del indlægget:

5 tanker om “Væk mig

 1. Sikke et hjerteskærende digt. Virkelig smukt, tungt og virkelig virkeligt
  Bliver nødt til at spørge om det er tanker fra dengang du var i behandling sidst, eller er det tanker der er nu ?? Alt det bedste i verden på din vej.

  1. Undskyld mit dumme spørgsmål …. har læst svaret selv. Det her poppede op på instagram som det nyeste digt. Så jeg fik først bagefter læst de efterfølgende.
   Jeg mangler ord jeg håber og ønsker alt det bedste for dig

 2. Kære Stine
  Jeg læste dit opslag her på siden i mandags og det gjorde virkelig et stort indtryk på mig. Læste det højt for min kæreste senere på aftenen og vi sad stille et øjeblik og bare kiggede ud i luften. Der var helt stille – hvor er det fabelagtigt skrevet, og hvor føler jeg med dig. Jeg vil ønske af hele mit hjerte, at dit liv fremadrettet bliver fyldt med glæde, kærlighed og lykke – uden frygt og sygdom. Det fortjener du så meget. ❤️​

  Tanker fra Marianne

  1. Kære Marianne
   Tusind, tusind tak for dine flotte og rosende ord. Det betyder virkelig meget for mig, at du har taget dig tid til at læse det – og tilmeld også læst det højt overfor din kæreste, som lyttede. Tænk at et af mine indlæg, kan nå ud til andre mennesker på den måde! Det er jeg virkelig taknemmelig for. Hvor er jeg bare glad for din feedback – det betyder mere end du aner. Jeg håber inderligt også, at jeg kan vinke farvel til frygt og sygdom fremadrettet. Jeg ønsker dig og din kæreste en rigtig dejlig weekend. Nyd at I har hinanden <3

   Stort knus fra mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *